PSYYKKISEN TUEN KOIRA

SYKSYN PSYYKKISEN TUEN KOIRA -KURSSIN HAKUAIKA ON PÅÄTTYNYT. 
HAKU KEVÄÄN KURSSILLE ALKAA ELOKUUSSA 2022!

 

Psyykkisen tuen koira -kurssi on tarkoitettu perheille, joissa lapsella tai nuorella on psyykkisen tuen tarve tai arki kuormittaa lapsen/nuoren psyykkistä hyvinvointia. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä diagnoosia. Perheessä tulee olla koira tai perhe on hankkimassa koiraa syksyn 2022 aikana. 

Psyykkisen tuen koira on vanhempien apuväline, jonka tehtävä on avustaa perheen arjessa. Koira toimii lasta tukevana, rauhoittavana ja/tai aktivoivana vanhemman ohjauksessa ja valvonnassa. 

Kurssilla opetamme vanhempia kouluttamaan koiraa, ja sisällytämme koulutukseen ne asiat / tehtävät, joista on tutkimustiedon mukaan saatu koiran käytöstä paras hyöty.

Kurssin kesto on n. 8 kk. Kurssiin kuuluu yhteensä 10 koulutuspäivää syksyn 2022 ja  kevään 2023 aikana, sekä koko kurssin ajan koulutustuki. Koulutusviikonlopuilla mukana on koiran koulutuksesta vastaava(t) vanhemmat.

Kurssin järjestävät yhteistyössä:
Suomen Autismikoira ry
info@autismikoira.fi
www.autismikoira.fi

SKH-palvelut
koulutus@skh-palvelut.com
https://www.skh-palvelut.com 

Terapia- ja hyvinvointipalvelu Auroosa Oy
sanna.suonpaa@auroosa.fi
https://www.auroosa.weebly.com

Koulutusviikonloput toteutetaan lähiopetuksena, Eurajoen Kristillisellä Opistolla www.eko.fi. Tarvittaessa lähiopetus on osittain korvattavissa etäopetuksella. 

Mukaan valitaan hakemusten ja haastattelujen perusteella 6-8 perhettä. Hinta kurssille on 2000,00 €(sis. alv 24%). Kurssi on mahdollista maksaa erissä. Kurssin hinta sisältää koulutuksen, materiaalit sekä kurssin ajan koulutustuen Google Classroomin välityksellä. Hakuaika on 23.4.-30.6.2022. Haastattelupäivät 9.-10.7.2022. Haastattelut pidetään Google Meetin välityksellä etänä. 

Katso hakuohjeet ja lue lisää: https://www.skh-palvelut.fi/452268711 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: SKH-palvelut / Susanna Hämäläinen koulutus@skh-palvelut.com 
0405629235

 

 Tervetuloa hakemaan mukaan Psyykkisen tuen koira -kurssille!

 

  • Suomen Autismikoira Ry

  • SKH-palvelut

  • Terapia- ja hyvinvointipalvelu Auroosa Oy