Rauhoittavat Signaalit-luentokokonaisuudet

Roccicone
Kuva Sanni Haula

Kaikki eläimet käyttävät Rauhoittavia Signaaleja. Signaalit ovat vaistonvaraista käytöstä konfliktin välttämiseksi.

Mitä signaalit ovat? Miten voimme oppia tunnistamaan rauhoittavan signaalin? Miten taito lukea näitä vaaratilannetta ennakoivia pieniä eleitä auttaa minua eläimeni kanssa sekä arjen vuorovaikutuksessa että vaativammissa tilanteissa...

Napakassa parin tunnin luentokokonaisuudessa pureudutaan eleisiin ennen ongelmia, ennen häiriökäytöstä kuvien, videoiden ja havainnollistavien harjoitteiden avulla. Luennosta saatavilla oma kokonaisuus hevosista ja koirista.

Puhujana SKH-palveluiden ratsukon vuorovaikutusasiantuntija, ratsastuksenopettaja Susanna Hämäläinen.

Kokonaisuudet nyt varattavissa seuroille, talleille tai vaikka omalle perheelle! Kokonaisuus on muokattavissa oman tarpeenne mukaiseksi esimerkiksi käytännön demonstraatioita tai kotiharjoitteita voidaan lisätä. PYYDÄ TARJOUS!

Lisätietoa ja varaukset:

Susanna Hämäläinen / puh. 040 5629 235 tai @ skh.palvelut@gmail.com 

  • Hevosen rauhoittavat signaalit-kokonaisuus

    N. kahden tunnin luentokokokonaisuus hevosen käyttämistä signaaleista, havainnoinnista ja hyödyntämisestä vuorovaikutuksessa.
    Sisältää kuvia, videoita ja havainnollistavia harjoitteita.

    Kuva (C) Jaana Pere

  • Koiran rauhoittavat signaalit-kokonaisuus

    N. kahden tunnin luentokokonaisuus koiran käyttämistä signaaleista, havainnoinnista ja hyödyntämisestä sekä koiran ja ihmisen- että koirien välisessä vuorovaikutuksessa. Signaalien ymmärtäminen luo turvallisuutta!