Stablemaster’s I Love You ”Kerttu” ja Upwards Guardian Angel ”Roosa” kotipihassa keväällä 2019

SKH-kuulumisia 2019

12. Kesä, 2019

Korttikäytäntö muuttuu 1.8.2019

Uudet kortit ovat ns. Saldokortteja. Tarkempaa tietoa myöhemmin. Vanhat vakioasiakaskortit poistuvat.

12. Kesä, 2019

Kesän aikataulu

Hyvää kesää kaikille!
8.-21.7. Viikoille 30 ja 31 vielä muutama hajapaikka.
Vakiotapaamiset ja luennot/kurssit jatkuvat vko 32 alkaen. Muistathan vahvistaa oman paikkasi ensi kaudelle!

12. Touko, 2019

Vko 20 ja 21 täynnä

Viikot 20 ja 21 ovat täynnä. Peruutuspaikoille voi kysellä jonopaikkoja.

27. Huhti, 2019

Uusi vuorovaikutuskoira toukokuussa

Toukokuun alussa vahvuuteemme liittyy uusi tulokas, vuorovaikutuskoiraopiskelija Upwards Guardian Angel. Ruskea labradorinnoutaja tyttö on muonavahvuutemme ensimmäinen noutaja kautta aikojen. Tiimi odottaa jännityksellä ja kovasti Kerttu on haistellut pennun hajuja käytyämme kasvattajan luona vauvaa katsomassa...

8. Huhti, 2019

Tunnit jatkuvat, Suskan saikku loppui

Helmikuun puolivälissä alkanut keuhkokuume-episodi saatiin vihdoin viikonloppuna kunnialla päätökseen. Tunnit ja luennot pääsevät nyt jatkumaan normaaliin tapaan ja peruttujen tilalle korvaavia aikoja voi tiedustella viestillä / 0405629235 tai sähköpostilla / skh.palvelut@gmail.com.
Kiitos kaikille kärsivällisyydestä!

9. Helmi, 2019

Valmennuspäivä Turun seudulla haasteellisessa kelissä

Vaikka sääolosuhteet olivat enemmän kuin haasteelliset, saatiin mahtava valmennuspäivä Turun seudulle lauantaina! Mukana sekä uusia että vanhoja tuttavuuksia, miellyttävine hevosineen. Kiitokset osallistujille ja järjestäjille!

26. Tammi, 2019

Teemapäivä Tuulensillan tallilla

Upea ihmisen ja hevosen välistä vuorovaikutusta käsittelevä teemapäivä Tuulensillan tallin upeissa puitteissa, islanninhevosten maailmassa. Päivä toteutettiin yhteistyössä, luvialaisen, maasta työskentelyn ohjaaja, Rita Peltolan, kanssa. Päivään sisältyi SKH-palveluiden Suskan Rauhoittavat Signaalit-luento ja Ritan demo sekä lauman, että yksittäisen hevosen kanssa, havainnoinnin ja havainnollistavien harjoitteiden lisäksi. Kiitos järjestäjille ja osallistujille, sekä tietysti Ritalle!
https://www.tuulensillantalli.fi/

13. Tammi, 2019

Hevosen rauhoittavat signaalit-luento Metsämäellä

Lauantain 12.1. luento, Metsämäen raviradalla, Turussa oli huikea kokemua! Yli 150 osallistujaa ja mahtava ilmapiiri! Kiitokset järjestäjille!
Paljon hyviä kysymyksiä ja aivan upeaa heittäytymistä luentoväeltä havainnollistavien harjoitteiden pariin!
Kiitos positiivisesta palautteesta! Sitä on tullut runsaasti :)
suska

9. Tammi, 2019

Rauhoittavat signaalit-luento

Lauantaina 12.1. SRL:n Lounais-Suomen aluejaosto yhteistyötahoineen järjestää rauhoittavat signaalit-luennon Metsämäen raviradalla, Turussa. Puhumassa SKH-palveluiden ratsastuksenopettaja, Suska Hämäläinen. Kaksituntinen luento sisältää havainnollistavien harjoitteiden lisäksi paljon kuvia ja videoita.
https://www.facebook.com/events/1998886787075143/?ti=as

2. Tammi, 2019

Hevonen hallitusti hanskassa-pilotti

Kaksiosaisen alfapilotin ensimmäinen osa pidetään tulevana lauantaina Terapia ja hyvinvointipalvelu Auroosan tiloissa, Luvialla. Kahden tunnin mittainen teoriaosa sisältää paljon havainnollistavia harjoitteita ja erilaisia yksilö-, pari- ja ryhmätöitä.
Pilottiryhmä testaa myöhemmin tänä vuonna tarjontaan tulevan kokonaisuuden perusosaa.

1. Tammi, 2019

Hyvää uutta vuotta

Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta ja tervetuloa uuteen vuoteen kanssamme!
Tehdään jälleen yksi upea ja ikimuistoinen vuosi yhdessä!
Toivottaa,
SKH-tiimi

Mahdollisuuksien hevonen-tapahtuma Luvialla 2018
Kuvassa SKH-tiimin esityksen ratsukot

SKH-kuulumisia 2018

13. Joulu, 2018

Paritunnit jälleen mahdollisia

Toinen NoShout-vastaanotin on saapunut!
Nyt jälleen mahdollisuus paritunteihin ja kuunteluoppilaana osallistumiseen.

10. Joulu, 2018

Kevään kausisuunnitelmat

Joulu lähestyy ja vuodenvaihde häämöttää...
Nyt on hyvä hetki tilannekartoitukselle ja kausisuunnitelmalle!
Varaa itselle tai lahjaksi!
Mahdollisuus sisällyttää osaksi vakioasiakaskorttia tai -pakettia.
Pyydä tarjous! (skh.palvelut@gmail.com)

19. Marras, 2018

Uusi korttilulija SumUpilta

Marraskuun aikana vanhan lukijan tilalle tulee SumUp. Kuitti ostosta tulee edelleen joko sähköpostitse tai puhelimeen tekstiviestillä.

19. Marras, 2018

Autismikoirakurssin kaksi osaa marraskuussa

Vuoden 2018 Autismikoirakurssin kolmas ja viimeinen osa on tulevana viikonloppuna luonnonkauniissa Mathildedahlissa.. Toinen osa oli muutama viikko aikaisemmin. Viikonloppuun mahtuu koulutuksen lisäksi myös mukavaa yhdessäoloa ja vierailu alpakkatuotteita valmistavan Ruukin kehräämö ja puoti-tiloihin.j
Lisää autismikoirista voit lukea FB-sivuilta: https://www.facebook.com/autismikoira/

15. Loka, 2018

Hevosten Rauhoittavat Signaalit-luento

SAMK järjesti sunnuntaina 14.10.2018 hollantilaisen fm, eläinkouluttaja Rachael Draaisman luennon Hevosen rauhoittumisesta signaaleista Porissa, hotelli Vaakunassa. Auditorio oli täynnä innostunutta ja osallistuvaa yleisöä. Huikea päivä!
Kiitos luennoitsijalle ja järjestäjille!

3. Loka, 2018

Hevosavusteiset toimijat Ypäjällä

Mukava luento- ja harjoitepäivä Ypäjällä, Hevosopistolla hevosavusteisen ammattitutkinnon opiskelijoiden kanssa! Päivän aiheena Hevosen lajityypillisen käyttäytymisen ja signaalien hyödyntäminen hevosavusteisessa toiminnassa.

10. Syys, 2018

Autismikoirakurssi 2018 alkaa

2. Autismikoirakurssi on alkamassa. Kurssit on tarkoitettu perheille, joissa perheen lapsella on autisminkirjondiagnoosi. Perhe kouluttaa koiralleen taitoja tueksi arkeen. Kolme lähijaksoviikonloppua kattava kokonaisuus starttaa tulevana viikonloppuna Mathildedahlissa, Salon lähellä.
Koulutuksen organisaattorina, asiantuntijana ja luennoitsijana toimii FT, biologi ja eläinkäyttäytymistieteilijä Katriina Tiira (www.smartdog.fi), pääkouluttajana työkoirakoulutuksen pioneeri Leena Rajala ja apukouluttajana SKH-palveluiden Suska Hämäläinen.
Autismikoirista, ja Autismikoira Ry:n toiminnasta voit lukea lisää yhdistyksen Facebook-sivulla www.facebook.com/autismikoira

6. Syys, 2018

Suomenhevosen päivä

Hyvää suomenhevosen päivää :)

12. Kesä, 2018

Smartum

Opetuksen maksaminen onnistuu jatkossa Smartumin setelien ja mobiilin lisäksi myös verkkomaksulla!
Lisätietoja https://www.smartum.fi/fi/tyosuhde-edut/toimipiste/181014/skh-palvelut

1. Kesä, 2018

Kesäajan opetus

Kesäkausi jatkuu kesäkuun loppuun normaalisti.
Viikot 27-30 (heinäkuun ajan) olemme lomalla vakiotoiminnasta. Kiireelliset ja esimerkiksi kuntoutus- ja kilpailuihin valmistelevat kokonaisuudet toteutetaan erillisellä sopimuksella.
Syyskausi alkaa viikolla 31, elokuun alussa ja vakiotunnit ja vakioasiakaspaketit jatkuvat entiseen tapaan.
Uudesta kausisuunnitelmasta ehtii olla vielä yhteydessä ennen loman alkua joko puhelimitse 0405629235 tai sähköpostilla skh.palvelut@gmail.com

19. Touko, 2018

Satakunnan Mahdollisuuksien Hevonen-Reilu Peli

Luvian Ratsastajien kentällä, tänään lauantaina pidettiin Satakunnan Mahdollisuuksien Hevonen- Reilu Peli 2018-tapahtuma.
SKH-palvelut oli mukana "Ratsukon Valmennusdemo" otsikolla.
Esityksessä oli mukana neljä I-IV-tasolla kilpailevaa ratsukkoa.
Ratsukot esittelivät lyhyesti liikkeitä eri koulutustasoilla babypohkeenväistöstä sulkutaivutukseen ja takaosakäännöksenomaisista askelista voltilla laukkapiruettiin.
Paino asioissa "Kaiken, mitä hevoselta pyydetään, pitää olla koulutettu ja yleistetty", "Palkataan onnistuneesta, sivuutetaan epäonnistunut ja helpotetaan tarvittaessa heti" ja "Jos haasteita poissuljetaan kipu, epäsopiva varustus ja pilkotaan lisää. Vastustelu ei kuulu asiaan."
Kiitokset ratsukoille, kiinnostuneelle yleisölle ja järjestäjille!

18. Touko, 2018

Reilu Peli-hevostapahtuma

Huomenna, lauantaina, 19.5. Luvian Ratsastajien kentällä, Luvian ratsastuskeskuksessa järjestetään Reilu Peli-tapahtuma Lounais-Suomen alueen ratsastusseurojen yhteistyönä.
Päivän aikana n ä hdään paljon erilaisia näytöksiä.
SKH-palvelut on mukana tänä vuonna valmennusdemon merkeissä. Mukana neljä SKH-tiimin I-IV-tasolla kilpailevaa edustusratsukkoa.
Tilaisuus on maksuton, Tervetuloa!

6. Touko, 2018

Harjoituskisat Eurajoella

Eurajoen Hevoskasvatusyhdistys järjesti su 6.5.2018 Kouluratsastusksen Harjoituskilpailut yhdistyksen raviradalla, Eurajoella.
Upea alkukesäinen sää suosi osallistujia.
Tuomarina toimi SKH-palveluiden ratsastuksenopettaja, Suska Hämäläinen.
Kiitos järjestäjille ja osallistujille hienosta kisapäivästä!

4. Maalis, 2018

Horse Fair viikonloppu

Viikonloppuna Messukeskuksessa Helsingissä SKH-palvelut oli mukana Ruukin Kehräämö ja Puoti, Alpacas Incredible kanssa yhteistyössä toteutetussa kokonaisuudessa. Huikea viikonloppu sisälsi messujen infolavalla päivittäin annetun esityksen, jossa puhuttiin Eläinavusteisesta toiminnasta ja -terapiasta sekä kasvattajan että kouluttajan näkökulmasta. Terapia ja hyvinvointipalvelu Auroosan Sanna Suonpää ei valitettavasti päässyt mukaan mutta onneksi Alpacas Incredible-kasvattaja Sini Honkalan ja SKH-kouluttaja Suska Hämäläisen tukena ole koira-avusteisen toiminnan pioneeri, Leena Rajala, joka sunnuntain esityksessä avasi eläinavusteisuutta muutamalla sanalla.
Osastolla oli mukana kuusi alpakkanuorukaista, joista nuorimmat olivat vasta 8 kk ikäisiä. Hienoa oli huomata, miten upeasti eläimet toimivat, kun lauman sisällä asiat ovat kunnossa.
Nuorimman vasan, "Torstin" kanssa esiteltiin myös kouluttamista siitä näkökulmasta että eläin itse haluaa tulla työskentelemään. Kahdessa päivässä ja muutamalla toistolla alpakkanuorukaiselle opetettiin kosketuskeppinä avulla riimun pukeminen. Ainoa "ongelma" oli että nuoriherra olisi halunnut työskennellä paljon enemmän :)
Mahtava viikonloppu! Tästä on kiva jatkaa!

22. Helmi, 2018

SKH-palvelut mukana Horse Fairissa

2.-4.3.2018 Helsingin Messukeskuksessa pääsee hevosalan messuilla tutustumaan mm. Ihmisen ja eläimen väliseen vuorovaikutukseen. Teemana Eläinavusteinen toiminta.
SKH-palvelut on mukana kaikkina päivinä yhteistyössä Ruukin Kehräämö ja.Puoti sekä Terapia ja hyvinvointipalvelu Auroosan kanssa toteutettavasaa näytöksessä.
Näytösten välillä meidät tavoittaa Kehräämön osastolta, infolavaa vastapäätä.

8. Helmi, 2018

Rauhoittavat signaalit III Ihaamaassa

Sunnuntaina 11.2. pidetään Ihaamaassa, Karhella Rauhoittavat signaalit III-kurssi. Kurssilla edetään aikaisempien kurssien pohjalta sekä signaalien tulkinnassa ja hyödyntämisessä että positiivisessa, tiedostavassa kouluttamisesta.
Opettajana toimii SKH-palveluiden Suska.
Mukavaa kurssipäivää kaikille ����

2. Helmi, 2018

NoShout korvanappimikki-systeemi käyttöön

Kauan odotettu Korvanappimikki-systeemi NoShout saapui!
250 m:n kantama antaa esimerkiksi ongelmahevosten kanssa jälleen lisää pelivaraa.

23. Tammi, 2018

Rauhoittavat signaalit III Ihaamaassa 11.2.2018

Ihaamaassa, Karhessa, sunnuntaina 11.2.2018 pidetään
Rauhoittavat signaalit III-osa.
Lue lisää osoitteessa: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1367886466656673&id=732025220242804
Ilmoittautumiset Ihaamaan Veera Ahlgrénille veera@ihaamaa.fi

5. Tammi, 2018

Koulutuskokonaisuus antaa eväitä arkeen

Kolmen kerran koulutuskokonaisuuden toinen kerta pidetään tulevana sunnuntaina Kiahan tallilla, Viasvedellä.
Koulutuskokonaisuudessa perehdytään suunta-antavasti positiiviseen kouluttamiseen, harjoitellaan klikkerin käyttöä ja opitaan mm. ajoituksen merkitystä, sopivan palkan valintaa ja eläimen tunnetilan havainnointia.
Mukavaa koulutuspäivää osallistujille!

1. Tammi, 2018

Hyvää Uutta Vuotta

Kiitos kuluneesta vuodesta ja oikein hyvää uutta vuotta kaikille!
Osalla alkaa olla jo kauden suunnitelma tehtynä ja kivasti välikartoituksia saatiin tehtyä jo ennen vuoden vaihdetta...
Alku- tai välikartoituksen voit ottaa myös osaksi erilaisia pakettikokonaisuuksia.
Paketit räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti.
Pyydä tarjous sähköpostilla info@skh-palvelut.fi puhelimitse 0405629235/suska tai vaikka ihan Messenger-viestillä!

Roccicone 1998-2017
Kuva Sanni Haula

SKH-kuulumisia

5. Joulu, 2017

Koulutuskokonaisuuksista työkaluja arkeen

Tiedostavan koulutuksen koulutuskokonaisuudet antavat työkaluja niin hevos- kuin koira-arkeenkin.
Oma rooli eläimen kanssa työkennellessä selkiytyy.
Seuraava kokonaisuus starttaa jälleen tulevana viikonloppuja. Tällä kertaa Kiahan Tallilla, Porissa.

23. Marras, 2017

Autismikoirapilotin viimeinen leiriviikonloppu starttaa

Suomen Ensimmäinen Autismikoirakkopilotti alkaa olla loppumetreillä! Viimeinen koulutusviikonloppu Mathildedalissa on alkamassa huomenna, perjantaina.
Tälläkin kertaa odotettavissa paljoa asiaa, mutta myös rentoa yhdessäoloa Mathildedalin satumaisessa luonnonsuojelualueympäristössä!
Turvallista matkaa sekä kurssilaisille että kouluttajille!

21. Marras, 2017

Richard White-klinikka Ypäjällä

Huikea täydennyskouluttautumispävä Ypäjällä, Richard Whiten klinikkaa seuratessa!
"Työkalupakki" jälleen ladattuna :)
Mukavaa melkein joulukuuta kaikille!
suska

17. Marras, 2017

Koulutuspaketti

Tehokas kolmen 1,5 h koulutuspaketti nyt saatavilla.
Oma kokonaisuus hevosille ja koirille.
Räätälöity yksilöllinen sIsältö yksityishenkilöille, ryhmille yrityksille ja seuroille!
Pyydä tarjous!

10. Marras, 2017

Rauhoittavat signaalit II / Ihmisen ja hevosen vuorovaikutus Ihaamaassa

Huomenna, lauantaina, 11.11. Ihaamaassa, Ylöjärvellä pidetään Rauhoittavat Signaalit II / Ihmisen ja hevosen välinen vuorovaikutus-luentopäivä.
Päivän aikana perehdytään hevosen käyttämiin eleisiin parin tunnin luennolla, tehdään harjoitteita hevosen kanssa ja ilman, seurataan pihattolauman keskenäistä vuorovaikutusta ryhmätöiden parissa.
Kouluttajana SKH-palveluiden ratsukon vuorovaikutusasiantuntija Suska Hämäläinen.
https://www.ihaamaa.fi/muu-toiminta

31. Loka, 2017

Autismikoirakoulutusviikonloppu

Hieno viikonloppu takana!
Lue lisää osoitteesta https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=293693824463559&id=143356709497272

26. Loka, 2017

Yrityksen tarjontaan tulee muutoksia 1.11.2017 alkaen

Tarjonta ja hinnoittelu muuttuu marraskuun alussa. Vanhoilla asiakkailla mahdollisuus lunastaa vielä kortti vanhoilla ehdoilla marraskuun ajan.
Samalla korttien voimassaoloaika pitenee 12 viikoksi/3 kk:ksi.
Matkalisä määritellään osoitteesta Karjamaan tanhua 21 B, Luvia.

19. Loka, 2017

Autismikoirakoiden seuraava kurssiviikonloppu lokakuun lopussa

Toinen osa Autismikoirakoulutusta starttaa perjantaina 27.10.2017 Mathidedahlissa, päättyen saman viikon sunnuntaina.
Koulutuksen organisaattorina, asiantuntijana ja luennoitsijana toimii FT, biologi ja eläinkäyttäytymistieteilijä Katriina Tiira (www.smartdog.fi), pääkouluttajana työkoirakoulutuksen pioneeri Leena Rajala ja apukouluttajana SKH-palveluiden Suska Hämäläinen.
Autismikoirista, ja Autosmikoira Ry:n toiminnasta voit lukea lisää yhdistyksen Facebook-sivulla www.facebook.com/autismikoira

6. Loka, 2017

Hevosen signaalt-iluento Hevosopistolla, Ypäjällä

Perjantaina 6.10.2017 Suska ja Kerttu.poikkesivat Hevosopistolla Ypäjällä luennoimassa Hevosen käyttämistä signaalista. Kuuntelemassa oli Sosiaalipedagogisen hevostoiminnan opiskelijoita. Kiitos motivoituneille opiskelijoille ja henkilökunnalle!
SKH-tiimi / suska

27. Syys, 2017

Suureläinpelastuskoulutus

Keskiviikkona 27.9.2017 mukana Luvian VPK:n suureläinpelastuskoulutuksessa. Luento-osuus pidettiin Luvian paloasemalla ja käytännön harjoitteita toteutettiin Terapia ja Hyvinvointipalvelu Auroosan tiloissa, alpakoiden ja hevosten avulla.
Kouluttamassa Uvilan kaupungineläinlääkäri Heli Haukioja, SKH-palveluiden Suskan lisäksi.
Kiitokset kiinnostuneille ja upeasti harjoitteisiin heittäytyneille VPK:laisille, kouluttajille sekä Auroosan Sanna Suonpäälle ja eläimille!

10. Syys, 2017

Autismikoirakurssi

Viikko sitten alkoi Autismikoirapilotti . Suska on kursseilla apukouluttajana, pääkouluttajana toimii Leena Rajala.
Lisää asiasta ja autismikoirasta voit käydä lukemassa Autismikoira ry:n Facebook-sivulla https://m.facebook.com/autismikoira/?locale2=fi_FI

1. Syys, 2017

Harjoituskisat Ahlströmillä 9.9.2017

Noormarkussa, Ahlströmillä kouluratsastuksen harjoituskisat lauantaina 9.9.
Tervetuloa kisaamaan tai katsomaan!
https://m.facebook.com/events/713015288882419?acontext=%7B"ref"%3A"3"%2C"action_history"%3A"null"%7D&aref=3

30. Heinä, 2017

Syyskausi alkaa

Tervetuloa syksy ja uudet kausitavoitteet!
Tulevalla kaudella olen Turun suunnalla vko 35, 43 ja 47. Näihin viikkoihin järjestettävissä ratsukon kehonhallinnan ja/tai vuorovaikutuksen ohjausta tai esim. Luento hevosen ja/tai koiran käyttämästä signaalistosta ja hyödyntämiesestä vuorovaikutuksen tukena.
Vakiotunnit kotinurkilla jatkuvat 31.7. alkaen viikolla ja valmennukset, kurssit ja luennot viikonloppuisin.
Puhelinaika on ti-to klo 8.00-9.30.
Yhteydenotot sähköpostilla skh.palvelut@gmail.com, puhelimitse 0405629235/suska tai FB-chatillakin tavoittaa.
Mukavaa alkavaa kautta!
Suska

30. Heinä, 2017
8. Heinä, 2017

Olemme lomalla 10.-30.7.

Olemme lomalla 10.-30.7.
Hyvää kesää ja kiitos kuluneesta kaudesta!
SKH-tiimi

17. Kesä, 2017

SKH-palvelut Ihaamaassa Vuorovaikutusluennoimassa

Hieno päivä Ihaamaassa ihmisen ja hevosen välisen vuorovaikutuksen parissa!
Luennon lisäksi tehtiin käytännön harjoitteita ilman hevosia ja tutustuttiin ratsukon vuorovaikutukseen kahden demoratsukon avulla.
Kiitos järjestäjille, osallistuneille ja demoratsukoille!
Suska ja vuorovaikutuskoira Kerttu

23. Touko, 2017

Hetsaus lopetettu

SKH-palveluiden luottohevonen, 23-vuotias sh-ruuna Hetsaus alias Henri jouduttiin lopettamaan pitkään jatkuneen hammasongelman vuoksi.
Ainutlaatuinen satuhevonen sai arvokkaan lähdön ja nukkuu nyt ikiuntaan omalla pihalaitumellaan.

11. Touko, 2017

Ratsukon Turvallisuus-luento

Perjantaina 26.5. klo 18.00 Ratsastuskoulu Zilpan kahviossa Söörmarkussa Ratsukon Turvallisuus -luento. Aiheina mm. Turvavarusteet ( ja testataan paukkuliivin patruuna), oman toiminnan merkitys ratsastusonnettomuuden yhteydessä ja jälkeen, ihmisen ja hevosen välisen vuorovaikutuksen merkitys turvallisuusnäkökulmasta​.
Puhumassa fysioterapeutti Kati Haula, ratsastuksenopettaja Suska Hämäläinen / SKH-palvelut sekä Viivi Aikonen.
Ilmoittautuminen 25.5. mennessä kati.haula@hotmail.fi tai Facebook messenger-viestillä Kati Haula. Ilmoittautumismaksu / 5 € maksetaan paikan päällä.
Tervetuloa!

1. Touko, 2017

12.5.Hevosen käyttämät signaalit-luento Prihassa

https://m.facebook.com/events/281168802331235?acontext=%7B"ref"%3A"3"%2C"action_history"%3A"null"%7D&aref=3
12.5. klo 18 Talli Prihassa Hevosen käyttämät signaalit luento. Puhujana Suska

30. Huhti, 2017

Iloista Vappua

Iloista Vappua kaikille!
Toivottaa Kerttu vuorovaikutuskoira ja koko SKH-tiimi
https://youtu.be/dG7Hbe5TJk4

28. Huhti, 2017

SKH-palvelut mukana Hevosavusteisen toiminnan seminaarissa Hevosopistolla

4. - 5.5.2017 pidetään Ypäjän Hevosopistolla Hevosavusteisten toiminnan seminaari. Seminaari on tarkoitettu hevosavusteisia palveluja tuottaville henkilöille ja yrityksille. Perjantaina luennoimassa Hevosen käyttämät signaalit, lukeminen ja palkitseminen-teemalla SKH-palveluiden Suska.
http://www.hevosopisto.fi/fin/opiskelu/ammatillinen_taydennyskoulutus/hevosavusteisen_toiminnan_seminaari/

18. Huhti, 2017

Hevosen käyttämä signaalisto-luento Zilpalla

Pääsiäislauantaina 15.4. pidettiin Ratsastuskoulu Zilpalla Hevosen käyttämät signaalit-luentoa. Puhumassa SKH-palveluiden ratsukon vuorovaikutusasiantuntija, ratsastuksenopettaja Suska Hämäläinen.
Kiitos kaikille luennolle osallistuneille hyvistä kysymyksistä ja positiivisesta palautteesta!

5. Huhti, 2017

16 000 kävijän raja ylittyi

Kiitos kaikille verkkosivuillamme vierailleille! Yli 16 000! Vau!
Mukavaa kevättä ja tervetuloa uudestaan lukemaan kuulumisia!

3. Huhti, 2017

Psyykkisenvalmennuksen pilotti ratsastajille

SKH-palvelut on jälleen mukana kivassa, uudessa pilottivaiheen toteutuksessa Terapia-ja Hyvinvointipalvelu Auroosan kanssa. Ensimmäinen osa kokonaisuutta on huomenna ja tällä kertaa pilottia tulee vetämään psykologi. Pureudutaan ratsukon vuorovaikutuksen ja tunnetilan säätelyn merkitykseen aivan uudella tasolla! Kohti uutta kautta, uudella tasolla, moton voimin "Toimiva vuorovaikutus luo turvallisuutta!"

12. Maalis, 2017

FB:ssa Rauhoittavat signaalit-ryhmä

Osallistuttuasi Rauhoittavat Signaalit-luennolle voit pyytää jäsenyyttä FB:ssa olevaan SKH-palvelut/Rauhoittavat signaalit-ryhmään.

12. Maalis, 2017

Hevosen ja koiran käyttämät signaalit-luennot

Upeaa palautetta!
Kiitos kaikille tähän mennessä osallistuneille!
Keväisin terveisin,
suska

8. Maalis, 2017

Yli 15 000 kävijää

Yli 15 000 kävijän raja ylittyi! Kiitos kiinnostuksesta kaikille!
Mukavaa ja elämysrikasta kevättalvea!

19. Tammi, 2017

Rauhoittavat signaalit-luento

Luvian Ratsastajat ry järjestää 5.2.2017 sunnuntaina Hevosen Rauhoittavat Signaalit-luennon Luvian jäähallilla klo 11.00-13.00.
Luennoimassa SKH-palveluista Suska Hämäläinen.
http://luvianratsastajat.sporttisaitti.com/?x214729=221110

15. Tammi, 2017

Pakkaspäivän leijailua

https://m.youtube.com/watch?v=cuKHymesAPw

4. Tammi, 2017

Pakkanen ja vesi

Nyt, kun näyttää että talvi on tullut on kovin tärkeää muistaa huolehtia hevosten riittävästä veden saannista.
Hevostenkeskuksen www-sivuilla paljon hyvää asiaa sekä tästä että muistakin tärkeistä asioista hevosen hyvinvoinnin tukemiseen.
http://www.hevostietokeskus.fi/index.php?tid=261

3. Tammi, 2017

Uuden vuoden tuomia muutoksia

Uuden vuoden kunniaksi olemme päivittäneet vuorovaikutuksen ohjauksen sisältöä:
Uusia vaihtoehtoja sisältöä koskien mm.
- Vuorovaikutuskoiran käyttö kokonaisuuden tukena
- Teoriaosuus
- Yhteistyössä Terapia- ja Hyvinvointipalvelut Auroosan kanssa toteutettavat kokonaisuudet ja osakokonaisuudet laajemmin ja yksilöidymmin.

Laatua Sinun ja hevosesi vuorovaikutuksen tueksi!

SRL:n Ratsastusfoorumissa 26.11.2016
Terapia- ja hyvinvointipalvelu Auroosan Sanna Suonpää (oik.) Suskan ja Kertun seurassa.

1. Joulu, 2016

Vuorovaikutuskoira Kerttu Satasote-tapahtumassa mukana

Torstaina 1.12. Luvian Peruskoululla Satasoten Eurajoen-Luvian kierroksella Terapia- ja hyvinvointipalvelu Auroosa Oy:n osastolla mukana SKH-palveluista Susanna Hämäläisen lisäksi vuorovaikutuskoira Stablemaster´s I Love You "Kerttu".
http://www.luvia.fi/ajankohtainen/article/satasoten-eurajoen-luvian-kuntakierrostilaisuus-luvialla-to-1122016-klo-15-1730/?tx_ttnews%5BbackPid%5D=247&cHash=54654a627cb9f32690ab5eb59ae37e72

21. Marras, 2016

SRL:n Ratsastusfoorumi

26.11.2016 lauantaina pidetään Helsingissä Suomen Ratsastajainliiton Ratsastusfoorumi. Terapia- ja hyvinvontipalvelu Auroosa oy esittäytyy SRL:n hyväksymänä hevosavusteisia palveluja tuottavana yrityksenä.
Suska ja Kerttu ovat lähdössä mukaan Helsinkiin. Tsemppiä koko jengille! Ja onneksi olkoon Auroosan väelle hienosta kunniasta!

31. Loka, 2016

Talvi tulossa

Sääennuste lupailee länsirannikolle kovempaa pakkasta ja lunta...
Hevonen juo tutkimuksen mukaan mieluiten +15 asteista vettä. Vältetään ähkyt muistamalla huolehtia hevosten veden saannista!

3. Loka, 2016

Ensi pakkaset

Talvi antaa merkkejä tulostaan...
Muistetaan jäätyneen ruohon riskit hevoselle!
http://www.hevostietokeskus.fi/index.php?id=1031

7. Syys, 2016

Impression pad

Kuluneen viikon aikana on ahkerasti opiskeltu Impression Pad geelipatjan käyttöä satulan istuvuuden ja ratsastajan istunnan tsekkausten tukena. Huikea faktaa antava lisä jo rikkaaseen tarjontaan ratsukon vuorovaikutuksen ja kehonhallinnan parantamisessa!

21. Elo, 2016

Anna Ja Seri Match Shown BIS

Sunnuntaina 21.8. jo lauantaina ammattimaisella käytöksellään vuorovaikutusnäytöksessä Alman kanssa huomiota herättänyt 11-vuotias Anna Paassilta nappasi sunnuntaina maaseutunäyttelyn match show Best in Shown oman Seri-poninsa kanssa! SKH-palvelut onnittelee Annaa ja taustajoukkoja!
http://www.satakunnanmaaseutunayttely.fi/match-show-voittaja-anna/

20. Elo, 2016

Satakunnan maaseutumessuilla

Olimme Kertun ja Assi-käppänän, sekä Terapia- ja hyvinvointipalvelu Auroosan Tuisku IC:n ja Minisettis Alman, sekä alpakoiden kanssa lauantaina 20.8. Porin raviradalla esiintymässä.
Hieno päivä! Taitavia ja hienosti käyttytyviä eläimiä meillä!
www.facebook.com/skh.palvelut/posts/1788241921393902

6. Heinä, 2016

Heinäkelejä

Peukkuja pystyyn hyvien heinäkelien puolesta :)

5. Heinä, 2016

Yli 10 000 kävijää

Kotisivuillamme on käynyt yli 10 000 vierailijaa!
Kiitos kiinnostuksesta!
Ja hyvää kesää!

SKH-tiimi

22. Kesä, 2016

Paarmat

Tylsää. Paarmat ovat tulleet :(
Onneksi meillä on laitumella hyvä metsä johon mennä suojaan ja talliinkin voimme mennä halutessamme. Aktiivitallielämä on kivaa :)
T: "HH-kerho"

Terapia- ja hyvinvointipalvelu Auroosan Avoimien Ovien päivässä.
SKH-palveluiden koirilla oli vuorovaikutushommia. "Käskynjaossa" ennen tapahtuman alkua.
Kuva Kirsi Viitala

Sini Huhtasalo ja Tuiskunkukka Ratsukon vuorovaikutusesityksessä. Taustalla näytöksenkin ajan toiminut tivoli...

Suomenratsujen kuninkaalliset

Ypäjällä kilpaillaan jälleen 1.-4.9.2016 Suomenratsujen kuninkaallisissa.

Kisaonnea kaikille osallistujille Cool

Hevosten kinesioteippausta

Lähikuva teipistä

Henri ja Huiske toimivat testaajina hevosten kinesioteppauksessa. Hevoset eivät piitanneet ollenkaan itse teippauksesta ja hyöty näkyi heti!

Henrin testasi miten teippi pysyy kun on karvanvaihto kesken mutta vaikutus kehonhahmotukseen ja suoruuteen oli huima! Katso kuvasarja alla. Vertaa miten seisoo. Missään kuvista ei ole aseteltu vaan on itse jäänyt näin.

Ja itse testistä; teipit pysyivät yllättävän hyvin.

Seuraavaa testikertaa innolla odotellessa Cool

Lisää voit käydä katsomassa Hevos- ja koirahieronta Marika Inermon FB-sivulta osoitteessa:  www.facebook.com/Hevos-ja-koirahieronta-Marika-Inermo-661488690556310/?fref=ts 

Henri ennen teippausta:

pappa ennen teippiä.jpg

Henri heti teippauksen jälkeen:

pappa2 jälkeen.jpg

 Henri kaksi päivää teippauksen jälkeen:

IMG_20160601_100002.jpg

Kesävieraita

27. Touko, 2016

Uusi ystävä

Luonamme kesävieraisilla oleva Raksu-poni sai uuden ystävän; shettistamma Sini.
Tervetuloa Sini!

Tuoreet uutiset

20. Huhti, 2016

Hokeista kesäkenkään

Taas ollaan siinä vaiheessa että viimeisilläkin hevosilla alkaa olla kesäkenkäaika. Muistathan antaa hevosellesi aikaa tottua uuteen kenkään ja eri tavalla pyörähtävään kavioon kun kenkä vaihtuu. Muutaman päivän kävely ja hiukan maltillisesti hommiin palaaminen on hyvä rytmi, kun ei ole esim. vammoja, mutta kuntoiutujien kanssa muistettava taas mennä sen "heikoimman lenkin" tahdissa!

14. Huhti, 2016

Lotan handler-koulutus etenee

Lotalla (10 v) oli tänään kiireinen päivä Kerttu-ystävänsä kanssa handler-koulutuksessa.
Hienosti koirakolla alkoi sujua päivän mittaa ja illalla asettelu seisomaan sujui varsin mallikkaasti!

Erkkari 2016

2015 "saalis"
Stablemaster´s I Love You
ERI, VSPjuniori

5.5.2016 on Tuomarinkartanon vinttikoiraradalla jälleen perinteisesti Palveluskoirien erikoisnäyttely, jonka yhteydessä myös suursnautserien erikoisnäyttely.

Kerttu oli viime vuonna hienosti junnunarttujen paras, ollen JunVSP.

Tänä vuonna Kerttu lähtee kilpailemaan avoimessa luokassa. Kasvattajaltamme Stablemaster´s Kenneliltä on tänäkin vuonna tulossa paikalle monta upeaa koiraa :)

Näyttelyonnea Kertulle ja kaikille Stablemaster´s "serkuille"! 

Vaasa KV koiranäyttely

17. Huhti, 2016

Kerttu Vaasan näyttelyyn

Nyt peukkuja pystyyn! Kerttu on menossa sunnuntaina Vaasaan kansainväliseen koiranäyttelyyn. Paikalla on viisi mustaa suursnautseria. Tuomarina toimiiPablaka Inese, Latviasta.

17. Huhti, 2016

Vaasan KV näyttely

Tänään vietetty huikean hieno näyttelypäivä Vaasassa Botnia-hallissa!
Kerttu menestyi hienosti ollen Rotunsa Paras!
Onnea Kertulle ja koko tiimille!

Stablemaster´s I Love You
ERI, PN1, SERT, CACIB, ROP
Tuomari Inese Pablaka, Latvia

Handler-koulutus

Lotta ja Kerttu treenaavat